Legnépszerűbb termékek
Nincs találat

Nyírfacukor panna hidegen kev.puding csokoládé 50 g

 

Hidegen elkészíthető kakaós krémpudingpor édesítőszerrel

Összetevők: édesítőszer (xilit), módosított keményítő, zsírszegény kakaópor (13%), aroma.

Felhasználási javaslat: 250 ml tejhez, vagy növényi italhoz 50 gramm krémpudingpor szükséges. A krémpudingport hideg tejjel vagy növényi itallal csomómentesre elkeverjük, majd gyorsfokozatú habverővel a krémállag eléréséig keverjük. A kész pudingot formába töltjük, és hűvös helyre tesszük. Tetszés szerint díszíthetjük gyümölccsel, tejszín- vagy növényi habbal.

SPECIFIKÁCIÓ
VIDEÓK
TANÚSÍTVÁNYOK

Nyírfacukor panna hidegen kev.puding csokoládé 50 g

CIKKSZÁM: 1053007
Oldalunk helyes működéséhez bizonyos technikai cookie-kat alkalmazunk. Ezek automatikusan betöltődnek, nem szükséges az Ön hozzájárulása. A sütikről bővebb tájékoztatást a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatóban olvashat.